Cautare

44727 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (5.30 secunde)
Tristan Tate a ajuns din nou la DIICOT pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat alaturi de fratele sau, Andrew. Milionarul a venit insotit de catre avocatul sau si este a treia iesire pe care acesta o are dupa ce a ramas arestat la domiciliu.
DIICOT ii trimite in judecata pe fratii Tate. Andrew si Tristan sunt acuzati si de viol in forma continuata, agresiune sau alte violente Potrivit rechizitoriului, s-a solicitat confiscarea mai multor bunuri mobile si imobile, autoturisme de lux, ceasuri de lux, lingouri si o medalie.
Recent, Serviciul Furturi de Autovehicule din Politia Capitalei sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si cu suportul specializat al Serviciului Roman de Informatii, a declansat o ampla actiune ce vizeaza destructurarea unei grupari infractionale ai carei membri sunt suspecti de comiterea mai multor inselaciuni in dauna societatilor de asigurare.
Potrivit Codului Fiscal, persoanele juridice au obligatia de a depune declaratiile fiscale anuale, respectiv Declaratia 101 privind impozitul pe profit pentru anul 2007, pana la data de 15 februarie.Aceasta, numai daca a fost incheiat anul financiar 2007 si au fost definitivate situatiile financiare ale anului trecut.
Repere muresene de prestigiu, performanta si profesionalism pentru medicina romaneasca.
Romanii implicati in "Marele Jaf" au furat operele lui MATIZ si GOGHEN Suspectii arestati in ancheta furtului de tablouri de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam nu aveau nici macar cunostinte minime de arta, din moment ce la audieri nu au stiut sa scrie corect numele panzelor sustrase sau ale pictorilor semnatari.
Prim-vicepresedintele PC, Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei, ii cere premierului intr-o scrisoare deschisa trimisa ieri sa constituie de urgenta o comisie, sub coordonarea Autoritatii de Control, care sa analizeze toate contractele de furnizare a energiei din perioada 2000-2007.
Ieri, la Parlament, Departamentele Consiliului National au organizat o noua dezbatere - de data aceasta in legatura cu Tratatul fiscal.
Liderii PSD au agreat, luni, aproape in unanimitate, propunerea avansata de presedintele partidului, Mircea Geoana, in sensul declansarii alegerilor parlamentare anticipate simultan cu organizarea alegerilor locale, solutie care s-ar fi conturat in urma unor discutii purtate cu liberalii.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea,a afirmat, joi, ca va propune PSD sa conditioneze votul pentrul legea uninominalului de introducerea unor prevederi prin care si presedintii de CJ sa fie alesi prin acelasi sistem de vot, potrivit NewsIn.
'Consiliul Suprem de Aparare a Tarii este o institutie importanta a statului. In niciun caz nu poate fi confundat cu o institutie de tip colocvial. Prin statut, nu intocmeste studii si nici nu stabileste teme pentru talk-show-uri.
Fostul ministru al Transporturilor, democratul Gheorghe Dobre, a convocat in cursul zilei de ieri o sedinta de adio cu cei care i-au fost subalterni.
Prefectul de Dolj, Florin Stancu, a desemnat joi, prin ordin, atributiile subprefectului Cristian Sovaila.
Berbec Saptamana urmatoare va aduce pentru Berbeci castiguri, dar si cheltuieli, posesiuni si jocuri de atractie senzuale. ... Daca nu ti-ai gasit locul, nu sta pe ganduri si calatoreste, analizeaza si investigheaza, pentru ca in felul acesta ti-ai putea gasi in sfarsit caminul unde sa te simti acasa.
Luni dimineata, sub coordonarea unui procuror al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, au avut loc mai multe descinderi la o serie de adrese apartinand SC NIS Petrol, in Bucuresti si Timisoara, dar si la domiciliile unor angajati ai companiei, pentru suspiciunea de spionaj, potrivit voceatimisului.ro.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Parchetul European a efectuat 40 de perchezitii in mai multe localitati din Romania si Franta. Procurorii au suspiciuni de frauda cu fonduri europene si nationale de peste 30 de milioane de euro.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Apropierea sezonului de daruri cu ocazia sarbatorilor de primavara a inspirat colectionarii si iubitorii de arta sa anime atmosfera din salile de licitatii Artmark, ridicand peste 350 de palete distincte si achizitionand peste 300 de loturi.
Gabriela Firea, senator PSD de Ilfov, a sustinut o declaratie politica intitulata: O zi libera pentru sanatatea copiilor nostri Romania se confrunta cu numeroase probleme de sanatate a copiilor, in special in cazul celor foarte mici.
google-analytics.com